ОБЩЕСТВО ПАМЯТИ СВЯТЫХ ЦАРСТВЕННЫХ МУЧЕНИКОВ И АННЫ ТАНЕЕВОЙ В ФИНЛЯНДИИ
TSAARI NIKOLAI II ja ALEKSANDRA
PYHÄT KEISARILLISET MARTTYYRIT JA ANNA TANEEVA SUOMESSA MUISTOYHDISTYS RYНет больше той любви, как если кто положит душу свою за друзей своих.
(Ин 15:13)

АЛЬБОМЫ АННЫ
АЛЕКСАНДРОВНЫ ТАНЕЕВОЙ


АЛЬБОМЫ АННЫ АЛЕКСАНДРОВНЫ ТАНЕЕВОЙПОМОГИТЕ ВОССТАНОВИТЬ СВЯТЫЕ ЦАРСКИЕ МЕСТА!

КОНТАКТЫ


НАШИ ДРУЗЬЯ - MEIDÄN YSTÄVÄT

SUOMALAINEN VAPAAEHTOINEN HAAVOITTUI DONBASSISSA
ФИНСКИЙ ДОБРОВОЛЕЦ ПЕТРИ ВИЛЬЯКАЙНЕН РАНЕН В ДОНБАССЕYksi Donetskin kansantasavallan suomalaisista vapaaehtoisista, Petri Viljakainen (kuva), on haavoittunut Donbassissa. Ukrainan joukkojen ampuma luoti tai sirpale raapaisi häntä selästä, kuten alla olevasta kuvasta näkyy (ei heikkohermoisille).


Tämä todistaa, että Ukrainan fasistijuntan natsiarmeijat ovat jatkaneet ampumista ja siviilikohteiden pommittamista tulitauosta huolimatta. Pyydämme Suomen viranomaisia tutkimaan asiaa murhayrityksenä, sillä Ukrainan natsiarmeijat ampuvat suomalaisia vapaaehtoisia tulitauosta huolimatta. Vastuussa on myös Suomen valtamedia, joka jatkuvasti kiihottaa ja yllyttää Kiovan junttaa siviilien ja Donbassin puolustajien murhaamiseen. Pyydämmekin poliisia myös tutkimaan, missä määrin HS:n ja YLE:n toimittajat ovat vastuussa suomalaisen vapaaehtoisen joutumisesta hengenvaaraan.


Viljakaisen haavoittuminen osoittaa sankaruutta ja todistaa, että hän puolustaa Donbassin venäläistä maata henkensä uhalla.

Haluatko rehellistä tietoa Ukrainan kriisistä? Tilaa Matti Rossin Raunioista nousee Donbass, ainoa suomenkielinen tietokirja, joka kertoo Ukrainan kriisin tapahtumat ja niiden syyt rehellisesti. Kirjan voit tilata tästä linkistä.

Книгу Матти Росси «Из руин поднимется Донбасс» о правдивой информации об украинском кризисе, можно заказать Kirjan voit tilata tästä linkistä.